Kako su veliki naftaši osvojili svijet

Dokumentarac Kako su veliki naftaši osvojili svijet će vjerojatno biti jedan od najznačajnijih dokumentaraca koji ste pogledali u životu.

naftasi slika

Sadrži vrlo odvažne izjave tako da ćete možda htjeti znati od kud autoru takve informacije. Svi korišteni izvori su dostupni na webstranicama  autora putem linkova u samom transkriptu. Također preporučamo da si pogledate komentare na istoj stranici gdje se odvila odlična rasprava jeli su neke izjave opravdane. Svakako vam preporučamo članak Israela Shamira o Yom Kippurskom ratu.

Ovog puta ćemo vas nešto zamoliti. Ukoliko smatrate da bi još netko drugi trebao vidjeti ovaj dokumentarac vas molimo da mu proslijedite link na ovu stranicu gdje se sad nalazite. Vjerujte da će nam veća posjećenost dati krila da vam ponudimo još više sadržaja u buduće. Kakogod bilo, mi nećemo odustati.

Imajte na umu da netko drugi možda neće biti oduševljen s dokumentarcem stoga razmislite prije što dajete bezrezervnu podršku. Sad još jedno pitanje koje u stvari sadrži emocionalnu ucjenu:
Zar želite takav svijet ostaviti svojoj djeci?

Dokumentarac možete skinuti ovdje ili pogledati na Youtube.

Titlovi su ovdje.

Upute ukoliko ne znate staviti titlove na Youtube.

Komentiraj